Kontakto Tani

(+355) 68-300-0005

Rreth Nesh

TOTA TRANSFER & GUIDE

0

Udheto i Sigurtë

Rreth Nesh

TOTA Transfer&Guide

TOTA Transfer&Guide është një kompani transporti pasagjerësh dhe mallrash. Aktivitetet kryesore të kompanisë janë transporti i pasagjerëve në aeroportin kombëtar të Tiranes. Guidë në Theth si dhe transporti i mallrave dhe stafit.

Shërbimet Tona

Aeroport

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Përse të udhëtoni me ne

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Makina Komode

Kliente te Kenaqur

Rezervim i Thjeshte

Ekip Profesional