Kontakto Tani

(+355) 68-300-0005

Transferta Aeroport

Udhëtimi zgjatë 1 orë e 30 minuta

Çmimi - 8 € për person

Shkoder - Aeroport- Tirana

Vendi i Nisjes

Sheshi Demokracia, Shkodër

Shiko rrugëtimin në hartë

Tirana - Aeroport- Shkoder

Vendi i Nisjes

Rruga Kastriotet, Kashar

Shiko rrugëtimin në hartë

Plotësoni formën sipas kërkesave dhe të dhenave tuaja

  Pergjigje ndaj pyetjeve tuaja

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Shërbime të tjera

  Guida Turistike

  Transport stafi

  Transport mallrash