loader image

Kontakto Tani

(+355) 68-300-0005

Rreth Nesh

TOTA Transfer & Guide

Shërbimet Tona

TOTA Transfer & Guide

Zbulo shërbimet e ofruara nga ne

Transport Në Aeroportin Kombëtar të Tiranës

Ofrojmë transport komod ne aeroportin kombetar te Tiranes nga Shkodra

Guide në Theth


Guide turistike rreth atraksioneve popullore në Theth

Transport Mallrash & Stafi

Transport i Stafit për instuticione private dhe shtetërore si dhe transport i mallrave

0

Disa Vite Eksperiencë

Rreth Nesh

TOTA Transfer&Guide

TOTA Transfer&Guide është një kompani transporti pasagjerësh dhe mallrash. Aktivitetet kryesore të kompanisë janë transporti i pasagjerëve në aeroportin kombëtar të Tiranes. Guide ne Theth si dhe transporti i mallrave dhe stafit.