loader image

Kontakto Tani

(+355) 68-300-0005

Detajet e Udhëtimit

Më poshtë do të gjeni informacione rreth vendit të nisjes nga Qyteti i Shkodrës dhe Tiranës

Nisje Cdo Ditë

Shkoder
-Aeroport-Tiranë

Taxi 6 Vende

Vendi i nisjes nga Shkodra

Nisja e parë  -  05:45

Orari

Nisje Cdo Ditë nga Shkodra

Vendi i nisjes nga Tirana

Nisja e parë  -  07:45

Orari

Nisje Cdo Ditë nga Shkodra

Vendi i nisjes nga Shkodra për në Theth

Oraret

Rezervo