loader image

Kontakto Tani

(+355) 68-300-0005

Na Kontaktoni

Mund të na kontaktoni për ndihmë dhe informacion në një nga format e mëposhtme

Kontakte

Lidhuni me ne

Mund të na kontaktoni për ndihmë dhe rezervime në një nga format e mëposhtme

Shkodër

Sheshi Demokracia,, 4000

Tiranë

Rruga Kastriotet, Kthesa e Kamzes

Telefon

(+355) 68-300-0005

Email

support@domain.com

Na Ndiqni

Vendi i Nisjes nga Shkodra

Vendi i Nisjes nga Tirana